Bedrijfstraining incident management

De meer de chauffeur op de weg is, de meer de chauffeur meemaakt op de weg. Zo ook het naderen of betrokken kunnen zijn bij een ongeval. Maar hoe handel je zo’n vervelende situatie juist af? Waar krijgt de chauffeur allemaal mee te maken in een tijd waar niet alleen de wegen en regelgeving snel veranderen, maar ook de huidige auto’s in een hoog tempo veranderen en nieuwe gevaren met zich mee brengen.

Voor wie:

Training voor taxichauffeurs en vrijwilligers/chauffeurs bij zorginstellingen en bedrijven met eigen vervoersvoorzieningen.

Inhoud van de bedrijfstraining:

  • Toepassen van PAMAN
  • Het kennen en kunnen toepassen van de fend-off positie
  • Hoe werkt het melden van een ongeval via de meldkamer
  • De rol kennen en kunnen toepassen in Incident Management
  • Gevaren kennen van nieuwe voertuig-technieken
  • (optioneel) Het kunnen invullen van een schadeformulier

Uitvoering:

De training wordt gehouden uw bedrijfslocatie of op het Verkeers Educatie Centrum te Drachten en wordt gegeven door de taxileraar TX-keur. Om het theoretische onderdeel van 2 uur goed tot uitvoering te brengen bestaat de groep uit max. 20 deelnemers.

Voor informatie over mogelijkheden en kosten kunt u contact opnemen via,

info@autorijschooldamstra.nl

Snel het rijbewijs halen?

Dan ben je bij Autorijschool Damwoude (Damwald) aan het juiste adres! Jouw instructeur houdt rekening met jouw wensen en jouw agenda.

Bedrijfstrainingen

Damstra Opleidingen & Keuringen is gespecialiseerd in het bij-scholen van chauffeurs voor taxibedrijven. zorginstellingen en bedrijven met eigen vervoersvoorzieningen.