Bij Autorijschool Damstra kun je kiezen tussen de volgende rij-opleidingen,

  • Autorijles vanaf 16,5 jaar
  • Spoed-rijopleiding
  • Reguliere rijopleiding (van 1 of 2 uren per week)
  • Schakel en automaat rijles
  • Rij-opleiding In Stappen (RIS)

Wat je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je veilig, vlot en plezierig de weg op komt.

Vorderingen

Al jouw vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart. Hiermee kan zowel jij als jouw instructeur precies volgen wat goed gaat en welke punten extra aandacht nodig hebben. Dit heeft als voordeel dat jij precies kunt volgen wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen en welke kosten er ongeveer mee gemoeid zijn.

De praktijklessen worden bij Autorijschool Damstra altijd voor jou op maat gemaakt. Iedereen is anders en iedereen komt punten tegen die gemakkelijker gevonden worden of nou juist moeilijker.

Afrijden bij het CBR

Wanneer je zelfstandig en veilig aan het verkeer kunt deelnemen mag je afrijden bij het CBR. Dit zelfde wordt ook van jou verwacht tijdens het praktijkexamen en je verdere toekomst als automobilist.

De autorijlessen worden gegeven in een Volkswagen golf en Seat altea xl.

TIP! Neem een Tussen Tijdse Toets (TTT)

Het nemen van een TTT bij het CBR in de loop van je rijopleiding verhoogt je slagingskans met ongeveer 20%. Bovendien krijg je vrijstelling van de bijzondere verrichtingen op het praktijk-examen wanneer je deze voldoende hebt uitgevoerd tijdens de TTT.

Neem voor meer informatie over de praktijk-opleidingen contact op met onze rijschool. Zie voor meer informatie over de TTT en het praktijk-examen op www.cbr.nl

Snel het rijbewijs halen?

Dan ben je bij Autorijschool Damwoude (Damwald) aan het juiste adres! Jouw instructeur houdt rekening met jouw wensen en jouw agenda.

Bedrijfstrainingen

Damstra Opleidingen & Keuringen is gespecialiseerd in het bij-scholen van chauffeurs voor taxibedrijven. zorginstellingen en bedrijven met eigen vervoersvoorzieningen.