SONY DSC

Theorie examen

Voor je een TTT of praktijk-examen aflegt moet je geslaagd zijn voor je theorie examen.

Een goede voorbereiding op het theorie-examen is het halve werk. Je kans van slagen wordt niet alleen groter, je krijgt het ook gemakkelijker tijdens je praktijk-opleiding en je verdere toekomst als automobilist. Dit door je goede kennis van onder andere de verkeersregels.

Je slaagt voor het theorie-examen als:

• je 12 vragen goed hebt (van de 25) van het onderdeel gevaar-herkenning en;
• je 35 vragen goed hebt (van de 40) van de onderdelen verkeersregels en verkeersinzicht.

Je moet voor beide onderdelen minimaal een voldoende halen om te slagen voor je theorie-examen.

Online theorie-opleiding

Hierbij krijg je de mogelijkheid om 15 of 22 uur online je theorie te oefenen. Je leert de
theorie met behulp van een theorie-boek. Jij bepaalt zelf wanneer en hoelang je leert.

Thuis-studie met behulp van boeken en cd-rom/dvd

Het leren en oefenen met behulp van boeken of een cd-rom/dvd is tevens een mogelijkheid. Het oefenen van de theorie doe je dan met behulp van een oefenboek met proef-examens. Ook is het mogelijk je theorie te oefenen met behulp van een oefen cd-rom. Je leert de theorie met behulp van een theorie-boek.

Individuele theorie-begeleiding.

Voor iedereen die vragen of problemen heeft met het leren van de theorie bieden wij individuele theorie-begeleiding. Deze begeleiding is ook nog eens gratis!

1 dag autotheorie.

Wil binnen 1 dag theorie leren en examen doen? Dat kan!

Wij zorgen dat je hiervoor word aangemeld bij onze theorieopleider die jou leert wat je moet weten voor het examen en jouw verdere toekomst als automobilist.  Trucje cursussen doen wij niet aan.

Neem voor meer informatie over de theorie-opleiding contact op met onze rijschool. Voor overige informatie over het theorie-examen zie www.cbr.nl

Machtigen.

Wanneer je geslaagd bent voor je theorie examen is het verstandig dat je snel de rijschool machtigd voor het reserveren van een Tussen Tijdse Toets (TTT) of voor je praktijk examen. Het machtigen doe je via www.mijn.cbr.nl .  (Ons rijschool registratie nummer is 3959 A 8. Machtigen doe je met behulp van je DigiD).

shutterstock_128504897

Snel het rijbewijs halen?

Dan ben je bij Autorijschool Damwoude (Damwald) aan het juiste adres! Jouw instructeur houdt rekening met jouw wensen en jouw agenda.

shutterstock_81494167 (1)

Taxi opleidingen

Autorijschool Damstra is gespecialiseerd in het opleiden van taxichauffeurs voor taxi-bedrijven in de regio Noord- en Zuid Oost Friesland.