SONY DSC

Rijopleidingen

Bij Autorijschool Damstra kun je kiezen tussen de volgende rij-opleidingen,

  •  Autorijles vanaf 16,5 jaar (ook voor begeleiders)
  •  Spoed-rijopleiding
  • Reguliere rijopleiding (van 1 of 2 uren per week)
  • Schakel en automaat rijles
  • Rij-opleiding In Stappen (RIS)

Wat je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je veilig, vlot en plezierig de weg op komt.

Instructiekaart

Al jouw vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart. Hiermee kan zowel jij als jouw instructeur precies volgen wat goed gaat en welke punten extra aandacht nodig hebben. Dit heeft als voordeel dat je precies kunt volgen wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen en welke kosten er ongeveer mee gemoeid zijn.

De praktijk lessen worden bij Autorijschool Damstra altijd voor jou op maat gemaakt. Iedereen is anders en iedereen komt punten tegen die juist gemakkelijker gevonden worden of nou juist niet.

Afrijden bij het CBR

Wanneer je zelfstandig en veilig aan het verkeer kunt deelnemen mag je afrijden bij het CBR. Dit zelfde wordt ook van jou verwacht tijdens het praktijkexamen en je verdere toekomst als automobilist.

De autorijlessen worden gegeven in een Volkswagen golf en Seat altea xl.

TIP! Neem een Tussen Tijdse Toets (TTT)

Het nemen van een TTT bij het CBR in de loop van je rijopleiding verhoogt je slagingskans met ongeveer 20%. Bovendien krijg je vrijstelling van de bijzondere verrichtingen op het praktijk-examen wanneer je deze voldoende hebt uitgevoerd tijdens de TTT.

Neem voor meer informatie over de praktijk-opleidingen contact op met onze rijschool. Zie voor meer informatie over de TTT en het praktijk-examen op www.cbr.nl

shutterstock_128504897

Snel het rijbewijs halen?

Dan ben je bij Autorijschool Damwoude (Damwald) aan het juiste adres! Jouw instructeur houdt rekening met jouw wensen en jouw agenda.

shutterstock_81494167 (1)

Taxi opleidingen

Autorijschool Damstra is gespecialiseerd in het opleiden van taxichauffeurs voor taxi-bedrijven in de regio Noord- en Zuid Oost Friesland.